Through the lense of Bluedynno

By: Wan Mohd Faizal Wan Zainus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 28-Jan-2008 16:30 Email | Share | Bookmark
DIY Wireless Digital Alarm System


Aku nak introduce product baru - DIY Wireless Digital Alarm System!!! Aku dah test & pasang kat umah adik aku as first customer. Memang mudah dan murah. Bayangkan rumah korang protected by this system, kalau ada orang pecah masuk & alarm trigger, system ni akan call korang so that boleh take action. Boleh letak 6 no phone untuk dipanggil masa emergency dan akan keep on dialling selagi takde yang acknowledge. Selain dari remote dan keypad pada main unit untuk control system ni, korang juga boleh guna any phone untuk enable/disable alarm siren and enable/disable alarm protection. Mudah & murah!!! Kalau ada orang potong line phone, alarm akan trigger jugak. Backup bateri ada & boleh tahan selama 36 jam, rechargable. Easily expandable sebab alarm sensor boleh ditambah bila2 masa & letak kat mana2 pun dalam rumah tu. Wireless so takyah susah2 nak lay cable. Ada jugak smoke sensor, gas sensor and wireless siren untuk letak kat luar. Harga cuma RM350. Mudah & murah!!! Apa yang korang dapat?? Ni dia...
- 1x main control unit
- 1 x door sensor
- 1 x motion sensor
- 2 x remote control
- batteries included for each sensor
Rasa tak cukup ngan 2 sensor?? Jangan risau, sumer tu boleh dibeli dan ditambah. Mudah & murah!!! Yang penting rumah anda selamat dan hati yang tenang apabila keluar dari rumah. Untuk keterangan lanjut boleh contact aku di +60123242814 or bluedynno@yahoo.com.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net