Through the lense of Bluedynno

By: Wan Mohd Faizal Wan Zainus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Dec-2006 17:10 Email | Share | Bookmark

 

Ni majlis akad nikah cousin Ija aku shoot baru ni. diorang sanding bulan Feb so album tak buat lagi. By next year aku increase basic package untuk wedding photography ni tapi aku akan bagi package yang lebih interesting lagi la. Aku buat custom album baru lagi cun and boleh siap lagi cepat. Nanti aku tunjuk cemana rupa album tu. So sesapa yang nak kawen or kenal orang nak kawen yang carik photographer bagitau la aku cepat2 before aku naikkan harga. Aku jamin package aku antara yang termurah but with quality. Senang2 masuk la official website Bluedynno.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net