Through the lense of Bluedynno

By: Wan Mohd Faizal Wan Zainus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner at Yankies Hut

 
 
 
View all 11 photos...
Semalam kami sekeluarga pergi dinner kat Yankies Hut, Bangi. Best tempat tu, dia buat macam exotic sket... ada meja Jepun, Eropah & Melayu. Semalam kitorang duduk atas beranda, ada meja kecik macam meja Jepun tu & duduk atas lantai. Last time kitorang duduk kat meja Jepun, siap ada lubang kat lantai tempat taruk kaki. Menu semalam steamboat tom yam, cencaru bakar berempah, telur dadar & potato fries untuk Farra tapi papa dia yang makan banyak.... haha! Makanan ok tapi agak mahal compare ngan tempat biasa. Kalau sekali sekala pegi ok la just nak rasa makan kat tempat2 camtu. Lepas makan terus pegi main futsal. Family aku balik dulu, aku balik ngan member...


Saturday, 31-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Cameron Highland

Pada 29 Dec 05 lepas
aku...
Ija, Farra & mak mentua aku
View all 40 photos...


Thursday, 29-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Melaka Trip - 28 December 2005

Farra & mak member aku
Memorial Pengisytiharan Kemerdekaan
Porto Santiago
View all 14 photos...


Tuesday, 27-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Camping @ Raub

Pada 24 Dec baru ni
kitorang pegi camping kat Raub
Sampai kat Raub
View all 75 photos...


Friday, 16-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Farra Series :: 10 months old

 
 
 
View all 12 photos...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net